Хмельницька обласна філармонія

"Хмельницький камер фест"

Музичний проект "Musica dal vivo - Ukraine" 

презентував концерт- діалог "Crescendo музики душі крізь призму співу"

Перша частина проекту "Crescendo музики душі крізь призму співу"

Прес-конференція за участю народного артиста України, видатного оперного співака, професора кафедри сольного співу НМАУ ім.П.І,Чайковського - Вострякова Олександра Андрійовича; Концертмейстера, кандидата мистецтвознавства - Шмельової Наталії Олександрівни; директора музичного проекту "Musica dal vivo -Ukraine" - Малика Олега

Основна частина концертної програми "Crescendo музики душі крізь призму співу"

Учні Маестро

на фото:

Пономаренко Олександр, Поважний Ігор, Ангел Георгієв, Лещов Роман, Віскаліна Іляна, Бичев Дмитро, Осіння Анастасія, Шмельова Наталія, Максим Гара, Востряков Олександр Андрійович,  Чірка Ніколь, Галайда Анастасія, Самонь Віолета, Тарасевич Ірина, Ярема Інна, художній керівник Хмельницької обласної філармонії Малик Тарас та Малик Олег

 

 

 

"Crescendo музики душі крізь призму співу"

Як часто ви мрієте?

Інколи ми забуваємо те, що мріючи, ми маємо можливість притягувати до себе - найзаповітніше.

І ось маленька історія про видатного оперного співака Вострякова Олександра Андрійовича, який поєднав дві свої найзаповітніші мрії - воєдино.

З дитинства він займався спортом, мав хороші музичні здібності. Вирішив спробувати себе в творчості. 
І життя навчило його неабиякій професії, відчувати музику та будувати нову, особисту енергетику, своє бачення, свої власні емоційні складові. 
Він закінчив хорове диригування. Але доля надала можливість піти іншим шляхом - оперний спів, який не розлучний із Маестро і зараз.
Йому не раз пропонували поїхати до Європи, але він сам зізнається, що закоханий в Україну. Він вирішив залишитися тут, творити і віддавати свої творчі та педагогічні навички, свою роботу, свою любов до мистецтва - своїм учням. 
А в цей момент вірною опорою була його родина. І ці дві, найголовніші етапи в його житті існують воєдино.

Він щира та відрита людина. Він мріяв - та крізь терни боровся за життя, за щастя, за музику!

2 березня відбувся концерт-діалог "Crescendo музики душі крізь призму співу" у Хмельницькій обласній філармонії. Ведучими концерту стали Осіння Анастасія та Малик Олег, які  витончено читали поезію та прозу.  Всі глядачі мали можливість  насолодитися теплою енергетикою, професійними артистами - учнями Олександра Андрійовича. 
Була також можливість співакам початківцям почути поради від Маестро. 
Але насамперед ми хочемо подякувати, людям, які запросили нас взяти участь у Хмельницькому камер фесті. Людям, які підтримали нас. Дякуємо, що залучили велику кількість людей, які знайшли час та прийшли до філармонії аби розділити це музичне свято з нами. 
Щира подяка адміністрації Хмельницькій філармонії, зокрема Малику Тарасу, який завжди був на зв'язку і мав можливість детально вивчати кожне питання з нами та узгоджувати усі моменти. Дякуємо за щирість та відвертість! 
Дякуємо за теплий щирий прийом Наталії, яка зустрічала нас, гостей, які вперше завітали до цього гарного міста та адміністратору Людмилі Молдован.  Ми залюбки б відвідали Хмельницьку філармонію ще не один раз.... дякуємо!!!

Наші партнери

НІЕЗ "ПЕРЕЯСЛАВ"

Музей книги і  друкарства України

"Volare"

NONNA.ART