Хто є -Волонтер.
 
Волонтер - це той, хто всупереч усьому робить свою справу і не чекає на зворотню похвалу у свій адрес. Волонтер - це всупереч словам: "а на що Ви збираєте?.... А нащо це робити? Та в них ( у військових) і так зарплатня великаааа, хай купують.... Ой скільки можнааааа, їм ЄС і США дає".... Зі спокоєм в душі і теплим поглядом в очах знову і знову зауважить на необхідних речах.
В нашому оточенні є неабияка кількість ВОЛОНТЕРІВ, ЯКІ ПРАЦЮЮТЬ ВДЕНЬ ТА ВНОЧІ З 2014 РОКУ...
Друзі, щодня наші хлопці виборюють клаптик землі аби ми з Вами не тільки жили у своїх домівках, а в майбутньому мали право називатися УКРАЇНЦЯМИ. БО якщо цей монстр нас з'їсть, то що буде в майбутньому.
 
 
Збір коштів з кожним разом стає все складнішим.Так, це реальність. Не той запал чи можливо пішла недовіра на фоні останніх корупційних подій. Вибачте, за відвертість, але вже як є.
Наразі вчора відбулася акція під керівництвом Anastasia Melnyk до якої ми охоче долучилися, аби допомогти бійцеві, який знаходиться на Східному напрямку у гарячих точках. Збір в Україні оголосили Vita Turkovska i Назар Турковський
вони збирають для брата.
Будь ласка хто має можливість долучитися робіть це.... Навіть якщо кожен з Вас відправить 10 грн - це вже наближає нас усіх до цілі.
Силами українців, які були на акції ми передали на збір 251 євро ( 10155 грн)
Ну а далі, не зовсім P.S. , наступне, мало би стояти на початку, але:
Разом з Oleg Malyk хочемо висловити подяку АНАСТАСІЇ МЕЛЬНИК та її команді, яка невпинно робить подібні демонстрації, яка збирає навколо себе українців. Ти перша людина в Німеччині, яка охоче прийняла нас в свою команду, яка допомагала робити збір коштів для наших друзів, що зараз на Сході. Ти живий потік енергії і я вірю, що поки Настя має сили і натхнення - то Демонстрації, на яких будуть збиратися українці, будуть частіше.

Наші партнери

НІЕЗ "ПЕРЕЯСЛАВ"

Музей книги і  друкарства України

"Volare"

NONNA.ART