Благодійний концерт в Museum Kurhaus Kleve
Цей захід відбувся за проханням німкені, яка була присутня в нас на зимовому концерті в театрі. Вона сказала, що зробить все, аби це дійство ми ще раз повторили в цьому місті. Цей захід був запланований як інтерв'ю -концерт. Першу частину пан Ralf Seeger , розказував про те, як він волонтерить в Україні, основною ціллю його є вивозити покинутих тварин з зони бойових дій у притулок для тварин, засновником якого став він. Притулок знаходиться на Львівщині. Але тварини там перебувають з усієї країни.
Друга частина це наша українська музична спадщина. Дещо інший репертуар. Інші твори та інший емоційний настрій. Захід відбувався суто для німецької публіки тому ми в цей раз були без другої ведучої, яка вела діалог з публікою українською.
Це був закритий захід, на якому зібралося понад 100 осіб. Але серед них було троє українок. Це була неабияка радість, наші люди це більше ніж просто радість. Вони сказали, що звернулися до організаторів, що хочуть долучитися до події, щоб почути ще раз українську музику. І їм запропонували зробити фуршет з українських страв. Ми були приємно здивовані. Після концерту були розмови та певні пропозиції. Це приємно коли громадяни Німеччини чітко усвідомлюють що є Україна, а де наразі знаходиться р.
Наші ціль була - допомогти Бучацькому Карітасу Роман Бронецький . А також частина коштів була виділена для побудови притулку для тварин та подорож деяким українським дітям на відпочинок.

Donnerstagabend war sehr wunderbaren Abend. Noch einmal haben wir von ukrainische musikalische Erbe geerzählt. Das war unglaublich. Vielen Dank für alle Menschen wie haben dieses Konzert besuchen. Wir sind fröhlich, dass alle Mal, viele Leute hören Ukrainische Volk Musik. Das ist unsere Geschichte. Ukrainirinnen Volk hat stark Herz und zart Seele. Baldigen warten wir auf mehrere Neuigkeiten 😉

 
ЗВІТ
 
 
Культурний фронт. Не перестаємо говорити про Україну. Отже, хочемо відзвітувати стосовно останнього концерту.
Вчора отримали офіційний лист від директора Музею міста Клеве, після вирахування всіх податків нетто сума благодійних внесків становить 690 євро.
Разом з командою було прийнято рішення розділити суму на три частини ( по 230 євро):
-Helden für Tiere Притулок для тварин www.ralf-seeger.com
-Sozialfonds Rotary Club Kleve e.V. Соціальний фонд
Щиро вдячні всім хто з нами, українцям і громадянам Німеччини за регулярну підтримку нашої країни 🙏
Oleg Malyk Amelie Papke Torsten Papke Nonna Bitter Vladimir Ilichov Olena Illichova

Fotos - Torsten Papke, Viktor Bitter, Ralf Seeger

Наші партнери

НІЕЗ "ПЕРЕЯСЛАВ"

Музей книги і  друкарства України

"Volare"

NONNA.ART