«MUSICA DAL VIVO» НА СЦЕНІ БУДИНКУ КУЛЬТУРИ

 

 

Уперше в Борисполі у рамках Міжнародного фестивалю поезії на сцені міського будинку культури відбудеться концерт лауреатів всеукраїнських та міжнародних конкурсів проекту «Musica dal vivo» (що в перекладі – «жити музикою»). До уваги меломанів програма «Ціною життя» – естрадно-джазовий стиль, класичний кросовер, хореографія, художнє слово, інструментальна музика. І це все вже 14 травня! Серця глядачів підкорюватимуть визнані в Україні і далеко за її межами митці, серед яких і автори ідеї Олег та Катерина Малики.

Подружжя запевняє: «Це буде незабутньо». Приємно, що серед нових облич задіяні у феєричному дійстві і відомі на Бориспільщині, одним з яких є шоумен, ведучий, власник чудового голосу Валентин Шуткевич.

Варто відзначити, що робота над проектом, в рамках якого відбудеться три концерти (14 і 22 травня, 4 червня) у Борисполі  – за сприяння управління культури, молоді та спорту.

Отже, кожен, хто хоче доторкнутися до прекрасного, має таку змогу вже цього суботнього вечора, 14 травня, у міському Будинку культури о 18:00. Квитки можна придбати перед концерт-виставою «Ціною життя» або за телефонами (04595) 5-08-01, 068-833-51-05.

Інф. «ТС»

Наші партнери

НІЕЗ "ПЕРЕЯСЛАВ"

Музей книги і  друкарства України

"Volare"

NONNA.ART