Час летить стрімко, і треба цінувати кожну мить життя. Цінувати людей, які поруч, цінувати миттєвість радощів та щастя, цінувати та приймати вольові рішення. Нові знайомства, спілкування та досвід. Всі ці компоненти були пліч-о-пліч в день зйомок музичної програми "Фольк music", де солісти проекту Musica dal vivo та шоу-балет "Вольтаж" мали нагоду представити власне аранжування та свій сучасний погляд на пісню "Калина - малина".  Пісня, яку ми мали можливість представити, об'єднує нас із колективом "Вербиченька" (Сумська обл., село Гречкине), адже вона має свої витоки саме звідти. Поспілкувавшись із колективом, залишилися приємні враження: вони щирі та душевні, їх природні народні тембри голосів зачаровують. Нам приємно було почути, що наше бачення пісні їм сподобалося і вони хотіли би заспівати її разом. Наша інтерпретація звучить в стилі етно-фольк-рок, і за словами сюжетної лінії вона є актуальною на сьогодення. Ми використали широкий спектр інструментів, щоб передати усі емоційні складові пісні, долучили шоу- балет "Вольтаж", які стали окрасою дійства; щиро дякуємо Данаї Саулко та Людмилі Бездольній. Скоро в ефірі. Сподіваємось, Вам сподобається.
         Дякуємо Ользі Іващенко, за сучасні образи солістів (дівчат).  
        Щиро дякуємо Оксані Пекун за запрошення та всій творчій команді музичної  програми "Фольк-music" за те, що цінуєте все українське та надаєте можливість фольклорним колективам та молодим виконавцям показати своє бачення на мистецтво. Нехай живе та процвітає  "Фольк-music"
        Дякуємо, усій творчій команді цього проекту: ведучій, талановитій співачці, чарівній жінці Оксані Пекун, Володимиру  Коваленку, звукооператору, відеооператору, сценаристам, режисеру, помічникам та всім-всім хто залишився поза кадром. Ви робите велику справу і віддаєте себе цій справі. Це складна робота, яка піднімає патріотичний дух та бажання творити своє - українське! ДЯКУЄМО!!!
 
 

Наші партнери

НІЕЗ "ПЕРЕЯСЛАВ"

Музей книги і  друкарства України

"Volare"

NONNA.ART