"Musica dal vivo" підкорює столицю

 

У грудні в музеї книги і друкарства України, що знаходиться на території Києво-Печерської Лаври, відбувся ювілейний концерт  музичного проекту «Musica dal vivo». Фабула дійства відтворює події, які на сьогоднішній день є найболючішими для кожного  українця. Дівчина проводжає свого коханого на війну, мати втрачає сина та надію.

Молодь не усвідомлює усієї трагедії, що відбувається зараз навколо нас... Солісти «Musica dal vivo» зізналися: щиро вірять у світле майбутнє і в те, що попри  все наші сини, брати, батьки повернуться живими, адже українці непоборна  нація.
         На концерт завітало чимало гостей, які отримали масу емоцій. Проект, започаткований добре відомим на Бориспільщині подружжям Олега та Катерини Маликів, базується на різних стильових позиціях, але саме українські традиції, українська пісня, барви та колорит української музики, поезія є провідними. «Ми хочемо, щоб Україна жила в серці кожного з нас. Любіть «українське», вкладайте душу», – зауважують ідейні натхненники проекту.  
         Бориспільці – Вадим Лебедюк (виконував твір сучасного гурту «Плач Єремії»), Катерина Телюк (артистка оригінального жанру, виконувала роль смерті) та Клуб спортивного бального танцю «Діамант», під керівництвом подружжя Інеси та Артема Руденків – вразили публіку. Незабаром відбудеться повторний концерт і свідком незабутнього дійства може стати кожен бажаючий. Слідкуйте за оголошеннями на сторінці  Musica dal vivo в соціальній мережі «facebook».


Інф. «ТС»

http://borispol-rada.gov.ua/index.php/item/27246-musica-dal-vivo-pidkoryuye-stolytsyu.html

Наші партнери

НІЕЗ "ПЕРЕЯСЛАВ"

Музей книги і  друкарства України

"Volare"

NONNA.ART