Надрукувати
Перегляди: 465423

 

Нещодавно наші юні каховчанки мали можливість взяти участь у міжнародному конкурсі в Румунії «Volare», результатом цієї життєвої сторінки стала перемога.

Починалося все із Каховської ЗОШ I-III ступенів №3. Вчитель музичного мистецтва Наталія Панова охоче займається із дітьми і долучає їх до культури та краси, адже не секрет, що жагуче бажання до сцени має ледве не кожна дитина.

А наприкінці травня їм надійшла пропозиція взяти участь у міжнародному конкурсі. Зібравши маленьку нараду, вирішили подати заявку до офіційного партнера цього конкурсу — Київського музичного проекту «Musica dal vivo – Ukraine». Зазвичай на подібні конкурси потрапляють із обласних центрів або ж столиці. Але звернули увагу і на каховчан! У червні надійшло офіційне запрошення, почалося найцікавіше: «Ми перебували в шалених емоціях, дівчата дуже хотіли поїхати за кордон, адже це певний досвід, нові знайомства, спогади на все життя. Але в нашому житті нічого так легко не відбувається.

До останнього моменту були проблеми із закордонними паспортами, і ми не знали, чи вдасться нам здійснити омріяне. Працювали, не покладаючи рук, та якби не допомога двох людей, що захотіли залишитися інкогніто, які прискорили процес виготовлення паспортів, цього всього б не сталося. Ми щиро вдячні їм.

І ось 22 серпня зранку, отримавши документи, ми вирушили в дорогу, а вже 23 серпня на нас чекало грандіозне відкриття», — ділиться враженнями керівник дівчат Наталія Панова.

У Румунії дуже тепло зустрічали українців, адже наш народ подібний до румун культурними звичаями, вони такі ж темпераментні та щирі. Дівчаток все вражало — і відкриття конкурсу на центральній площі мальовничого міста Пятра-Нямц, яке знаходиться в межах Карпатських гір, і незабутні екскурсії, і червона доріжка, і лімузин, і вечірка на даху одного із багатоповерхових будинків і багато іншого.

На гала-концерті відзначили особливий потенціал наших дівчаток й побажали не зупинятися на досягнутому.
Член журі, представник нашої країни Олег Малик у захваті від Даринки Друзяк, яка своєю внутрішньою енергетикою та щирістю вразила усіх членів журі й серце талановитого румунського композитора пана Клаудіо Бюлете.

Звання лауреата 1-го ступеня отримали Дарія Друзяк та Вікторія Ліфінцева, а наймолодша представниця від України Діана Потапова — лауреат 2-го ступеня.
Усіх дівчат запросили на конкурс «Evro Music Vision» (м. Бухарест) та нагородили сертифікатами на участь у цьому дійстві із акційним білетом у 50 євро. Відзначили подякою і їхнього керівника Панову Наталію Вікторівну.

Дівчата та викладач висловлюють щиру подяку батькам та спонсорам поїздки — Ігорю Хомінцю та Павлу Філіпчуку, які допомогли та підтримали їх.
Ця життєва сторінка залишиться приємним спогадом на все життя.
Мрійте та впевнено крокуйте до своєї мети!

 

http://www.kahzorya.org.ua/?p=12550

інформація газети "Каховська зоря"